Teräsristikko-ovi

UUTUUS SUOMESSA

TILANJAKAMISEN INNOVAATIO HOLLANNISTA!

Kokema Oy toimittaa yhteistyökumppaninsa Stackdoor Products BV:n valmistamia teräsristikko-ovia. Hollantilainen Stackdoor Products BV on toiminut alalla yli 30 vuotta. Teräsristikko-ovet ovat tarkoitettu julkisivuihin, sisäänkäynteihin ja sisätiloihin, joihin halutaan tyylikäs ja mahdollisimman läpinäkyvä ratkaisu turvallisuudesta tinkimättä. Stackdoor Products BV:n teräsristikko-ovet täyttävät murtosuojaluokan 2 ja 3 vaatimukset (EN 1627) ja näin ollen soveltuvat kohteisiin, joissa vaaditaan tehokasta ja kestävää murtosuojausta. Ainutlaatuisen suunnittelun ja tekniikan ansiosta Stackdoor teräsristikko-ovi voidaan asentaa myös kulmalliseen tai kaarevaan ovi- aukkoon (esim. pyöröovet), ilman tarpeetonta tilan menetystä. Ovet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan ja ammattitaitoinen koko suomen kattava asennuspalvelumme hoitaa ovien asennuksen joustavasti.

RAKENNE

Stackdoor teräsristikko-oven rakenne koostuu 30 x 15 mm teräsprofiileista ja 8 mm paksuista terästangoista. Profiilien materiaali voi olla teräs tai ruostumaton teräs. Teräsristikko-oven maksimi leveys on 12000mm ja korkeus 5000 mm.

TOIMINTA

Stackdoor teräsristikko-ovet ovat aina sähkökäyttöisiä. Ovissa käytetään vakiomoottoreina 1-vaiheisia putkimoottoreita. Isoissa ovissa käytetään 3-vaihemoottoreita. Akselin ympärille kerääntymisen sijaan, Stackdoor teräsristikko-ovi kasaantuu vertikaalisesti pinoon, jolloin terästangot piiloutuvat teräsprofiilien sisään. Tämän ansiosta se soveltuu myös hyvin ahtaisiinkin tiloihin. Ovi voidaan valmistaa avautuvaksi joko alhaalta ylös tai ylhäältä alas ja sen ohjaus tapahtuu avaimellisella kytkimellä. Ovi voidaan varustaa impulssiohjauksella ja näin ollen liittää myös kulunvalvontaan.

LUKITUS

Patentoidun mekanisminsa ansiosta, ovi lukkiutuu sulkeuduttuaan, tehden oven väkisin nostamisesta mahdotonta.

PINTAKÄSITTELY

Stackdoor teräsristikko-ovet toimitetaan vakiona sinkittyinä. Ovet voidaan myös pulverimaalata RAL Classic -värisävyihin.

Tekniset tiedot: teräsristikko_ovi.pdf
Kuvia: fotoboek_stackdoor_2019.pdf