FoldingPACK -taitto-ovi

UUTTUUS TILANJAKAJA SUOMESSA!

TILANJAKAJA KAAREVIIN OVIAUKKOIHIN

Kokema Oy toimittaa yhteistyökumppaninsa ISEA s.r.l.:n valmistamia FoldingPACK® -taitto-ovia. Italialainen ISEA s.r.l. on toiminut turvaovi-alalla yli 60 vuotta. FoldingPACK® -taitto-ovi on uusi horisontaalisesti liukuva taitettava suljin, joka sopii erottamaan suuret alueet ja suojaamaan niitä turvallisella ja helppokäyttöisellä jakojärjestelmällä. FoldingPACK® -taitto-ovet ovat CE-merkittyjä (EN13241-1). Ovet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaisesti ja ammattitaitoinen koko Suomen kattava asennuspalvelu hoitavat ovien asennukset joustavasti. Käyttökohteita ovat mm. kauppakeskukset, lentokentät, messukeskukset, jne...

TOIMINTA

FoldingPACK® -taitto-ovi on aina manuaalinen. Ovi toimii yksinkertaisilla manuaalisilla työntöpyörillä, joissa on kuulalaakerit, jotka on asennettu riippukiskoon. Tämän ansiosta oven toiminta on virtaavaa ja äänetöntä.

LUKITUS

Ovessa on kaksi lukkoa: lattiaan lukkiutuva salpalukko ja oven viimeisessä säleessä oleva keskilukko.

PINTAKÄSITTELY

Alumiininen ovi toimitetaan vakiona ilman pintakäsittelyä, teräksinen ovi sinkittynä ja ruostumatonta terästä oleva ovi sävyillä AISI 304 tai AISI 316. Alumiiniset ja teräksiset ovet voidaan myös toimittaa pulverimaalattuna RAL Classic -sävyyn.

RAKENNE

FoldingPACK® -taitto-ovi koostuu ylhäällä olevasta 30 x 35 mm riippukiskosta ja ovisäleistä. Ovi ei tarvitse alakiskoa ja tämän an- siosta lattia jää täysin vapaaksi rasitteista. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös suuret leveydet ilman asennusongelmia ja kuljetusta. Ovisäleitä on saatavilla umpinaisena, mikroperforoituna ja ikkunallisena. Profiilien materiaali voi olla alumiini, teräs tai ruostumaton teräs.

Tekniset tiedot: taittoovi.pdf
Esite: FoldingPACK.pdf
Esite: FoldingPACK_en_wall.pdf