Tillverkning av förstklassiga rulldörrar i Kumo

Kokema Oy har över 40 års erfarenhet av tillverkning av förstklassiga spjälrulldörrar och spjälgardiner samt säkerhetsgrindar i aluminium. Till Rullari-produktfamiljen hör dessutom saxgrindar i stål och Rulo-jalusier i aluminium för möbler. När du väljer Rullari, får du smidig service och implementeringar även för krävande objekt.

Planerings- och installationsservice i hela Finland

Av oss får du planerings- och installationsservice, även enligt den täckande nyckelfärdig-principen. Vårt installationsteam installerar bl.a. rulldörrar, rullspjäldörrar och övriga fungerande lösningar i hela landet. Vi hjälper även till med installationsarbeten utomlands. När installationen utförs av en professionell som känner till produktens särdrag, är installationsarbetet noggrant och snabbt.

Hållbart även för krävande objekt

Rullari-produkterna är tillverkade i enlighet med byggproduktsdirektivet EN 1324-1 och de har således även CE-märkning. Rullari-inbrottsskydd är tillverkat enligt inbrottsstandard EN 1627 och är testat av VTT Expert Service Ab samt godkänt och klassificerat av Finansbranschens Centralförbund. En fortlöpande produktutveckling, kvalitetskontroll och flexibla leveranser garanterar att Rullari-produkterna lämpar sig för objekt som förutom hög kvalitet kräver funktionalitet bl.a. i specialförhållanden.

Rullari-produkter tillverkas både som eldrivna och handdrivna och de kan utrustas med skilda mekaniska lås och automatik.

Be om mer information!

Kokema Oy betjänar gärna i alla frågor som företagets produkter. Tillverkningen av olika typers rulldörrar med bred erfarenhet garanterar ett fint slutresultat hos objekt som objekt. Ta en titt på våra detaljerade kontaktuppgifter och be om mer information!

Förfrågningar och beställningar:
010 326 3840

luottoluokitus luottoluokitus 45 years - Anniversary tilaajavastuu luottoluokitus Avainloppu

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter, så tar vi kontakt!

Via e-post
Via SMS

Spjälrullgardiner

Efterfrågade för olika serveringslinjer, kundtjänstpunkter och kiosker.

Spjälrulldörrar

Stänger tryggt av bl.a. affärsutrymmen, butiker, restauranger och parkeringshallar.

Industrirulldörrar

CE-markerade industridörrar även för mer krävande objekt - hallar, lastbryggor o.s.v.

Saxgrindar

En behändig saxgrind passar utmärkt som rumsdelare för stort som litet utrymme.

Stående spjälrullgardin

Spjälgardin med gardinaktigt fall tillverkas noggrant enligt mått.

Möbeljalusier

Säkra och stiliga möbeljalusier lämpar sig både för inom- och utomhusbruk.

Stackdoor


FoldingPACK